Zondag 10 maart: Blauw-Wit – Fortuna

In speelronde 16 van de Kenonz Korfbal League spelen we zondag onze achtste thuiswedstrijd. Tegenstander is Fortuna uit Delft.

Voorbeschouwing

De bezoekers hadden zich ongetwijfeld meer voorgesteld van dit seizoen. Nadat de eerste vier wedstrijden in de compeitie werden verloren begonnen de Delftenaren aan een inhaalrace. Inmiddels staat Fortuna met 17 punten op plek 5 op de ranglijst. De achterstand op nummer vier DVO bedraagt vier punten, terwijl DVO een veel minder doelsaldo heeft.

Wil Fortuna nog kans maken op de play-offs dan mag het in de resterende drie speelrondes geen enkel punt meer verspelen. Fortuna zal de kleine kans die het nog heeft met beide handen aangrijpen.

Na een goede reeks speelde Blauw-Wit afgelopen zaterdag een kansloze wedstrijd tegen PKC/Vertom in Papendrecht. De thuisploeg staat nog altijd zesde op de ranglijst. Het team zal er alles aan doen om die plek op de ranglijst te behouden.

De heenwedstrijd eindigde in een 21-17 overwinning voor Fortuna.

Finale Amsterdamse schotcompetitie

Direct na de wedstrijd Blauw-Wit 1 – Fortuna 1 wordt de finale gespeeld van de Amsterdamse schotcompetitie voor de jeugd.

De afgelopen weken hebben de jeugdleden van verschillende Amsterdamse clubs meegedaan aan de schotcompetitie.

Per leeftijdscategorie is er één winnaar, die zondag zijn of haar club vertegenwoordigt in de finale waarin wordt bepaald wie zich de beste schutter van Amsterdam mag noemen.

Voor Blauw-Wit zijn dat:

  • bij de F: Freddie
  • bij de E: Samuel
  • bij de D: Eydin
  • bij de C: Lieve

Kaartverkoop

Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Digitaal programmaboekje

Ook voor deze wedstrijd is er weer een digitaal programmaboekje.

Parkeren en bereikbaarheid

Ons parkeerterrein is aanstaande zondag alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.