Jumpsquare Amsterdam gepresenteerd als shirtsponsor van de A1

Voor aanvang van de wedstrijd Blauw-Wit- Fortuna afgelopen weekend is de A1 gepresenteerd in hun nieuwe wedstrijdshirts, gesponsord door Jumpsquare Amsterdam. Zij zullen vanaf heden elke wedstrijd spelen in deze tenues. 

Aan het begin van dit seizoen werd al bekendgemaakt dat Jumpsquare Amsterdam haar handen ineen heeft geslagen met Blauw-Wit om de jeugd te faciliteren met extra activiteiten, maar ook om onze leden voordelig te laten springen door middel van kortingsacties. Zij hebben zich voor drie jaar verbonden aan onze mooie club – iets waar we heel trots op zijn! 

Voorzitter Tonny Verwoert (Blauw-Wit) en Wesley Jansen (Jumpsquare) presenteren het nieuwe shirt – foto Ilse Schaffers

We hebben onlangs al het eerste evenement gehad; een ​​fantastische middag op locatie van Jumpsquare Amsterdam aan de Daniël Goedkoopstraat 1. Het was een leuke middag waar onze enthousiaste jeugd volop gebruik heeft kunnen maken van de faciliteiten. En vanuit de samenwerking is bepaald dat in de toekomst nog meer leuke evenementen voor de jeugd volgen. 

Wil jij ook een keertje springen bij Jumpsquare of misschien wel jouw kinderfeestje daar vieren? In de kantine liggen flyers met een 25% kortingscode of vraag ernaar bij één van de jeugd coördinatoren. Kijk voor meer informatie over Jumpsquare op jumpsquare.com/nl/amsterdam.

De A1 in de gloednieuwe wedstrijdshirts – foto Ilse Schaffers