Bericht van de (oud) voorzitter: dank jullie wel!

Na vijf onvergetelijke jaren is er voor mij een einde gekomen aan een mooi avontuur als voorzitter van onze mooie club. Ik wist eigenlijk niet goed waar ik aan begon maar het is een ervaring geweest die mij enorm heeft verrijkt als persoon en waar ik vooral met trots en plezier op terugkijk.

Een klein overzicht van de belangrijkste zaken die we de afgelopen jaren als club hebben gerealiseerd:

  • We hebben een aansprekende lange termijn visie ontwikkeld waaruit veel mooie nieuwe initiatieven zijn ontstaan en waarmee we de weg omhoog weer hebben gevonden in het topkorfbal.
  • We hebben vanuit het niets een kwalitatief hoogwaardige livestream ontwikkeld.
  • We hebben de eenheid in de club behouden gedurende een uitdagende Corona periode.
  • We hebben onze accommodatie vernieuwd qua veiligheid en gebruiksgemak en tegelijkertijd hebben we de vereniging financieel gezond weten te houden in turbulente tijden.

En misschien wel het belangrijkste van alles: we hebben ontzettend veel mensen in een veilige omgeving laten genieten van sport!

Ik voel mij vereerd dat ik voor mijn bijdrage hieraan door de leden benoemd ben tot lid van verdienste.

We zijn er helaas nog niet in geslaagd om een nieuwe voorzitter te vinden. Gelukkig staat er wel een solide organisatie en een nieuwe generatie bestuursleden waar ik alle vertrouwen in heb.

Ik wil iedereen met wie ik de afgelopen jaren plezierig heb mogen samenwerken bedanken voor de mooie reis! Ik blijf natuurlijk verbonden aan de club als vrijwilliger, als speler en uiteraard ook als supporter.

Op naar een mooie toekomst voor AKC Blauw-Wit, de mooiste club van ons allemaal!

Tonny Verwoert